Klantbeleving mag geen toeval zijn

Ontmoet Buro Improof

Buro Improof

Wij zijn de Klantbelevers. Een goede klantbeleving mag volgens ons geen toeval zijn, want goede dienstverlening zorgt niet alleen voor tevreden klanten, maar is ook bepalend voor de groei en het succes van je bedrijf.

Als Klantbelevers helpen we jou je klant te begrijpen zodat je met zekerheid je dienstverlening kunt verbeteren. Zo behaal je niet alleen het maximale resultaat voor jouw klanten, maar ook voor je bedrijf.

Een uitroepteken!

Die gebruik je om ergens nadruk op te leggen. Als je ergens heel zeker van bent. En ook moet je even andersom kijken om de i te zien. Net als de Klantbelevers die kijken andersom naar je bedrijf, vanuit het oogpunt van de klant, om zo het bewijs te leveren voor verbetering en vernieuwing.

Beleven doen we niet ‘alleen’

Beleven doe je samen, werken aan een optimale klantbeleving ook. Samen met jou én met ons netwerk van specialisten stippelen we de juiste route uit en gaan we aan de slag. We doorlopen samen het hele traject en gaan pas weg als de klus geklaard is.

Team Buro Improof

Van wetenschap naar praktijk

Met onze inzichten, kennis en ervaring brengen wij ‘wetenschap’ in de praktijk, met een optimale klantbeleving als gewenst resultaat.

Wetenschap
Als ondernemer wil je zeker zijn van veranderingen en verbeteringen. Daarom vormt de wetenschap voor ons de basis van iedere actie. We maken gebruik van bewezen methoden en kennis uit de wetenschap zodat we verspillingen voorkomen. Als gastdocent bij post-HBO opleidingen en als mede-ontwikkelaar van de nieuwe master Marketing Technology & Customer Experience willen wij bovendien een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van kennis rondom klantbeleving.
De praktijk
Kennis is mooi, maar het gaat uiteindelijk om meters maken in de praktijk. Voor jou als ondernemer gaat het immers om het succes van een tevreden klant. Daarom komen wij niet alleen kennis en advies geven. Als Klantbelevers stappen wij jouw bedrijf binnen met de juiste kennis, ervaring en een volle ‘gereedschapskist’. Wij delen waardevolle inzichten én steken onze handen uit de mouwen. Binnen een kort traject boeken wij duidelijke resultaten en bouwen wij aan een klantbeleving die vóór jou werkt.

Buro Improof: bewijst en verbetert

Inzichten bewijzen wát er beter kan, resultaten bewijzen dát het beter kan. Wij luisteren naar de klant, werken op basis van feiten en laten zien dat een optimale klantbeleving betere resultaten oplevert.

Klanten over Buro Improof:

Een 9,1! Het gemiddelde cijfer wat wij kregen van onze opdrachtgevers. Iets waar we ontzettend trots op zijn!

gemeente Ede
Unigarant
Eneco
vfpf werkt aan klantbeleving met buro improof
Bovemij
de hoop ggz werkt aan klantbeleving met buro improof
Greenzone

Barbas Bellfires

"Buro Improof helpt ons bij het continu meten van de klantbeleving en doet vanuit de cijfers actief voorstellen ter verbetering van de klantreis. Voor ons van groot belang in ons streven naar een 9+ organisatie.”

Cindy van de Dungen

Barbas Bellfires

Flevoziekenhuis

"De Klantbelevers hebben veel meegedacht en waren nauw betrokken bij het onderzoek. Ze hebben goed geluisterd naar onze wensen, de onderzoeksvragen waren echt gericht op wat wij terug wilden zien. Uitstekend gedaan!”

Annemei Pattje van het Flevoziekenhuis

Consultant klantcontact

Bungalowpark Hoenderloo

"Dankzij het klantreistraject van Buro Improof hebben we binnen 6 weken de gastbeleving 15% verbeterd en zo onze omzet verhoogd!”

Danny Paerl

Eigenaar van Bungalowpark Hoenderloo