Voorkom met onze design sprint dat je de plank misslaat

Lanceer een product of dienst met meer zekerheid op succes. Onze design sprint helpt je hierbij! Een snelle methode die past binnen resultaatgerichte organisaties. We ontwikkelen samen met de klant je idee en toetsen je denk- en oplossingsrichtingen. Zo voorkom je verspilling van tijd en geld.

Buro Improof:

250+ klanten betrokken

20+ design sprints

Algemene klanttevredenheid: 9!

Waarom onze design sprint jou gaat helpen

 • Onze design sprint geeft je scherp inzicht in de daadwerkelijke klantbehoefte
 • Je hebt een helder beeld van welke klant- of organisatieproblemen je gaat oplossen
 • Je betrekt de klant waardoor je zeker weet dat je aansluit bij de klantbehoefte
 • Een korte doorlooptijd; binnen 2 tot 4 weken weet je wat je te doen staat
 • We werken met een multidisciplinair team waardoor alle benodigde disciplines direct betrokken zijn en er vanuit elke invalshoek wordt meegedacht
achtergrond

Wil jij een product of dienst succesvol introduceren of herontwerpen, maar weet je niet hoe je het laat aansluiten bij de behoefte van de klant?

Logisch, want het kan een enorme puzzel zijn om de behoefte van de klant te achterhalen en dit goed te vertalen naar kenmerken van het product of dienst. Als resultaatgerichte organisatie wil je zekerheid, maar je wilt vooral ook meters maken. Een traditioneel onderzoek is dus niet de oplossing. Met onze design sprint toets je de denk- en oplossingsrichtingen bij de klant. Hierdoor heb je veel meer inzicht en zekerheid dat de lancering een succes gaat worden.

“De medewerkers van Buro Improof zijn echt heel fijn om mee te werken. Ze zijn verfrissend, creatief, extreem betrokken en proactief. Om de stimuli door een designer te laten opmaken bijvoorbeeld. Of door tot in de late uurtjes door te werken om een super eindpresentatie op te leveren. Je voelt het aan alles: kwaliteit staat voorop!”

Alex van Dijken

Annelies Velders

Propositie marketeer bij

Logo Bovemij

Zo werkt onze design sprint in het kort

Met onze design sprint onderzoek en test je ideeën voor nieuwe producten of diensten. Onze aanpak is gebaseerd op de double diamant theorie, succes verzekerd!

Design sprint

Ok, tof! Maar welke stappen doorlopen we met de design sprint?

Met onze design sprint onderzoek en test je ideeën voor nieuwe producten of diensten. Onze aanpak is gebaseerd op de double diamant theorie, succes verzekerd! De aanpak bestaat uit 7 stappen:

 1. Voorbereidingen: een goede voorbereiding legt het fundament onder een succesvolle design sprint. Denk bijvoorbeeld aan teamsamenstelling, scope & doelstelling en klantwerving.
 2. De uitdaging helder: wat is onze hoofdvraag, wat is de doelstelling en welke informatie is reeds beschikbaar of moeten we nog verzamelen?
 3. Concrete ideeën: via onze bewezen methode komen we tot verschillende onderbouwde ideeën.
 4. Richting kiezen: wat is het beste idee? We werken dit idee verder uit en vertalen het naar een testaanpak om bij klanten te valideren.
 5. Prototype ontwikkelen: we bouwen het prototype waarmee we ons idee bij klanten kunnen gaan toetsen.
 6. Testen & leren: we testen het prototype bij klanten en leren zo meer over de achterliggende klantbehoefte en de vertaalslag naar ons idee.
 7. Uitwerken en implementeren: nu is het zaak om de inzichten in de praktijk te brengen. Want daar wordt het resultaat geboekt! Daarom stellen we concrete implementatieplannen op.

“Ik heb met Buro Improof samengewerkt tijdens een Design Sprint en ik heb onze samenwerking als heel prettig ervaren. De Klantbelevers zijn goede facilitatoren, betrokken en in staat om je te challengen zonder op de stoel van de opdrachtgever te gaan zitten. Daarnaast was het ook gewoon een heel gezellige Design Sprint.”

Alex van Dijken

Ines Bouazra

Senior Productmanager bij

Logo Bovemij
Aan de slag met een design sprint

Ontdekken of onze design sprint bij je past?

Wil jij kijken of je samen met ons je product of dienst kunt lanceren met de zekerheid van succes? We vertellen je graag meer over onze aanpak zodat je aansluit bij de klantbehoefte.

Een 9!

Het gemiddelde cijfer wat wij kregen van onze opdrachtgevers voor de design sprint. Iets waar wij natuurlijk ontzettend trots op zijn!

 • Wil jij een product of dienst lanceren met meer zekerheid op succes?
 • Zoek jij een snelle en zekere methode om een product of dienst te (her)ontwerpen?
 • Wil je voorkomen dat je tijd of geld gaat verspillen aan de lanceren of verbetering van een product of dienst?
Pijl

Laten we starten met een gesprek!

We vertellen je graag meer over onze aanpak. Onder het mom ‘een beller is sneller‘, je kunt ons altijd bereiken op 085-1305814. Heb je liever dat wij jou bellen of mailen? Laat dan hieronder je gegevens achter en we nemen binnen 1 werkdag contact met je op!