Wil jij meer leren over Klantbeleving?

Haal de skills van de Klantbelevers in huis

Of je nu kiest voor een volwaardige Customer Experience opleiding of voor de Improofdag waar je een actieplan maakt om morgen direct mee aan de slag te gaan, wij leren je hoe je de klantbeleving sterk verbetert en daarmee het maximale resultaat voor je klanten en je bedrijf behaalt.

picto klantbeleving meten

Maar hoe leer je over klantbeleving?

Dat kan op verschillende manieren! Als Klantbelevers maken we je bekwaam in het vakgebied. Je profiteert van onze actuele kennis, super veel ervaring en best practices van andere organisaties. Hierdoor behaal je op kort termijn goede resultaten voor je klanten en voor je organisatie. En daarna ben jij de expert!

Een 9!

Het gemiddelde cijfer dat wij kregen van onze opdrachtgevers voor het overbrengen van onze skills als Klantbelevers. Iets waar wij natuurlijk ontzettend trots op zijn, maar we geven je graag een voorbeeld uit de praktijk:

Eneco

"Buro Improof helpt ons al enige tijd met de ontwikkeling van ons CX chapter. Door de fijne samenwerking leveren ze echt maatwerk: coaching en masterclasses die aansluiten op onze behoeften als organisatie. En altijd een mooie mix van theorie en praktijk!”

Irene van Hoorn

Chapter lead CX

Ga voor een optimale klantbeleving – met zekerheid, zonder verspilling.