Enexis – Ellis van Beek

“Buro Improof heeft ons ontzettend geholpen bij het omzetten van zeer brede informatiebehoeften naar een concreet onderzoek waar we direct mee aan de slag kunnen. De eindsessie heeft er daarbij voor gezorgd dat stakeholders betrokken werden en ze de resultaten naar hun vakgebied kunnen doorvertalen. Top!”

de Grote Wiede – Gea Kloppenburg

“Door een enthousiaste manier van inleving en aansluiting is er helderheid gekomen in ons merkverhaal. Dat helpt zowel intern als extern voor het maken van juiste keuzes en deze te onderbouwen. Alles gebeurde in een tijdsbestek waar genoeg ruimte was voor verdieping, maar zeker ook niet teveel tijd van de ondernemer en onderneming werd gevraagd. Aanrader om met Improof samen te werken!”

DELA – Désirée

“Masterclass ‘Klantreis in 1 dag’ excelleerde in zijn eenvoud gecombineerd met een goede dynamiek. De live introductie van de case door een opdrachtgever en het live interviewen van klanten gaf dynamiek aan de dag. De ‘way of working’ van een klantreis á la Improof is eenvoudig van opzet en daarmee praktisch toepasbaar.”

Eneco – Irene van Hoorn

“Buro Improof helpt ons al enige tijd met de ontwikkeling van ons CX chapter. Door de fijne samenwerking leveren ze echt maatwerk: coaching en masterclasses die aansluiten op onze behoeften als organisatie. En altijd een mooie mix van theorie en praktijk!”