Loretta Ranzijn

Klantbelever Buro Improof
Certified Customer Experience Professional (CCXP)
Lean & Change Certified
Expert klantgericht verbeteren

Belevenissen

Loretta heeft al meer dan 10 jaar ervaring in het inrichten van optimale processen en het vertalen van de stem van de klant naar concrete verbeterideeen. Ze is Lean, Change en CX gecertificeerd en heeft haar rugzak vol met tools om organisaties goed te helpen.

Het zorgen dat organisaties beter luisteren naar klanten, dat is waar Loretta zich hard voor maakt. Ze weet als geen ander om klant- en data inzichten te vertalen naar concrete verbeterideeën. Haar aanpak is gericht op het doorbreken van het silo denken en gezamenlijk te komen tot een optimale en meetbare klantreis met oog voor de organisatie.

Energie krijgt Loretta van het faciliteren van groepen om te inspireren én aan te zetten tot actie. Of het nu een strategiesessie, propositie ontwikkeling of customer experience trajecten zijn.

Inzichten zijn geweldig, maar als je er vervolgens niks mee doet zijn ze niet van waarde. Het grote idee klein maken, waarde blijven toevoegen en resultaat behalen, dat vindt ze belangrijk.

Daarnaast heeft ze een bijzondere voorliefde voor mensen die ontevreden zijn en een klacht indienen en streeft een optimale KlachtBeleving na, van waarde voor de klant én bedrijf.

Buro Improof

KVK nummer 66436486